O víkendu proběhl v Místku již šestý Memoriál Ivoše Pavlíka. Pro hráče se ukázal jako velmi náročný, na 5 výher dosáhl jen vítěz turnaje Lukáš Podpěra a na 4 výhry pouze dva hráči (Jaroslav Babák a Petr Cafourek). Kamila Šamajová a Michal Timko kteří skončili na druhém a třetím místě měli shodně 3 výhry. Turnaj měl menší počet hráčů než v předchozích letech (účastnilo se jich jen 36), a to navzdory pěkným prostorám, rautu po 3. kole a bufetu (pod taktovkou místní legendy Petra Valáška) který mimo jiné nabízel guláš, bramboráčky, kulajdu, obložené housky, a také o nedělním ránu oblíbenou kávu. Doufejme, že příští rok si do Frýdku-Místku najde cestu o pár goistu víc, než letos.

Fotky od Jarka

Fotky od GK F-M

Výsledky

Pozvánka: Poslední turnaj zimní sezóny českého go se tradičně odehraje ve Frýdku-Místku. Turnaj je proslaven převážně přátelskou atmosférou za gobany a skvělým bufetem přímo na hracím místě.
Tento rok je přihlášeno 33 hráčů, z toho pouze 5 danových. Není se čemu divit: česká špička je vyčerpána dvěma po sobě jdoucími kvalifikacemi na MR a kromě Lukáše Podpěry si dopřává zasloužený oddech. O to zajímavější však turnaj může být. Nejenže boj o stupně vítězů bude napínavý, ale i hráči těsně pod danovou úrovní budou mít o co hrát: o šanci poměřit si síly se samotným mistrem republiky, Lukášem Podpěrou (7-dan).

Budeme držet palce ať vyhrajete takovou cenu, jako loni Ondra Jurásek!