Letošní go kemp se uskutečnil i přes četné překážky v podobě nejasných restrikcí a odřeknutí místa na poslední chvíli díky Ondřeji Krumlovi a i díky Dobovi. I když byl kemp oznámen snad jen s měsíčním předstihem, na počtu účastníků se to podepsalo jen minimálně a 39 lidí si cestu do Jeseníků našlo.

Nové místo konání se nakonec ukázalo jako výhra. Kromě větších hracích prostor nabídl hotel Reoneo ve Vernířovicích i sousedící areál, který vybízel ke sportovním aktivitám. Byť velikost porcí zůstala srovnatelná, kvalita jídla rozhodně vzrostla a ti bdělí (či schopní se vzbudit) s nadšením využívali skvělé snídaně,. které byly obohaceny doplňujícím se množstvím palačinek! Nadšenci (Ondra) se vydali na Praděd rovnou z chaty. Nedaleké Velké Losiny vybízeli k návštěvě populárních termálních lázní. Tým osvědčených lektorů v podobě Ondřeje Krumla, Paru Baru, Jana Šimary a Jana Prokopa doplnil i Radek Nechanický, který si kemp také pochvaloval.

Go kemp si zachoval osvědčené uspořádání: dopolední a odpolední lekce pod vedením lektorů, volná zábava v podvečer/v noci. Populární hry jakožto Kreml vyhrával (díky nepřítomnosti Broni) Kurt, došlo i na karetní hru whist, krycí jména a mnoho dalších. Středeční turnaj týmů vyhrála sestava: Bětka, Vojta a Víťa, sobotní eliminační turnaj vyhrál ve skupině Martin a Dan. Nechyběly ani táboráky, kde se kromě buřtíků opékaly brambory (a to i přímo na prutu), cukety a všechno co bylo k mání.

Akce se podařila, a proto ještě jednou díky Ondrovi, který se organizace zhostil.

pro Goweb napsal Jaroslav Kotowski

Fotogalerie

Fotky Áďa

Fotky Tom (na konci je video natočené dronem)