Tento víkend se po boku s pro-kvalifikací odehraje 3. ročník píseckého go turnaje s příslušným názvem Kameny v Písku.

Turnaj měl v minulých ročnících přes 50 účastníků, ale letošní kolize s pro-zkouškou a pochodem Praha-Prčice ho připravila o pár „štamgastů“. Organizátoři však bohužel neměli příliš na výběr. Turnajový kalendář je v tomto jarním období velice nabitý.

Do turnaje však stále zbývá pár dní a je možnost ještě některé z Vás na turnaj nalákat!

Turnaj se odehrává v DDM nedaleko od centra města a po většinu doby turnaje je na místě občerstvení, které obstarává farma U Ivušky. V minulých letech dostal hráč při registraci kupón, se kterým mohl jít rovnou k Ivušce a dát si snídani s dobrou kávou. Doprovodný program je zajištěn na oba večery: v pátek se dá vyblbnout do Laser aréně a v sobotu je zarezervovaná společná večeře v restauraci Ostrov. Na hráče také čekají velice slušné ceny. Nejen finanční ale i věcné! Mimo jiné pivovar Lobkowicz dodává deset pivních souprav a VESMAT sazenice nemrznoucího bambusu. Obzvláště s bambusem máme v redakci dobré zkušenosti (hlásíme, že přežil i tvrdou brněnskou zimu!).

Možnosti ubytování v Písku je celá řada. Pro méně náročné organizátoři dokonce zajistili možnost přespání ve Skautském domě, hned vedle hracího místa.

Písecký turnaj má zkrátka vše!

Fotky

Výsledky