Chybí vám v této nelehké době Go turnaje? Mrzí vás, že bylo zrušeno několik nadcházejících živých turnajů? Je jasné, že nic nenahradí ten pocit adrenalinu, kdy sedíte tváří v tvář svému soupeři a na desce zuby nehty bojujete o vítězství, ale máme pro vás skvělou náplast!

Česká jednička Lukáš Podpěra si pro všechny fanynky a fanoušky Go nachystal online turnaj s příhodným (snad nikoho nepobuřujícím) názvem Corona Cup 2020. Už teď je do turnaje registrováno téměř 150 z mnoha světových zemí, a tak tento turnaj nabízí velkou příležitost zahrát si turnajovou partii i se soupeři mimo náš český rybníček.

Turnaj se bude hrát šest týdnů – jedna partie za týden a je započítáván do ratingu jako kategorie D (25 % hodnoty). Hracím serverem bude KGS Go Server. Do turnaje se podařilo získat i cenné sponzorské dary od Jena International Go School, díky kterým se výrazně rozšířil cenofond. Propozice můžete zhlédnout zde, a naleznete v nich také tento registrační formulář. Registrace poběží už pouze do 22. 3. 2020.

Přeji všem, ať si své partie užijí a především ducha fair play! ?

za organizátorský tým napsal František Čáha

Průběžné výsledky