Srdečně Vás zveme na 2. kvalifikační turnaj na Mistrovství republiky 2021, který proběhne online v první polovině května od 7. do 9. 5. Organizace turnaje bude obdobná jako při jeho prvním vydání. Podrobnější informace naleznete v propozicích. Upoutat Vás mimo jiné může zařazení turnaje do ratingu jako kategorii B či speciální ceny pro juniory hned v několika kategoriích. Pro přihlášené do 2.5. platí levnější startovné, doporučujeme tedy s registrací neotálet!

Původní termín v dubnu byl změněn z důvodu kolize s pražským turnajem (KAC) , který se organizátoři rozhodli v letošním roce uskutečnit taktéž online od 23. do 25. 4.  Omlouváme se za případné komplikace které Vám změna termínu mohla způsobit, avšak v této nejisté době je poměrně obtížné organizovat jakékoliv akce s jistotou. Více informací o pražském turnaji naleznete v článku a propozicích.

Aktualizace (25.4.): Kvalifikace na KPMC 2021 bude součástí turnaje.

Bohužel shodou nešťastných okolností došlo na poslední chvíli ke zrušení kvalifikace na Korean Prime Minister Cup, která měla tradičně proběhnout v rámci turnaje O pohár korejského velvyslance. Rozhodnutím výkonného výboru bude tato kvalifikace odehrána během 2. kvalifikačního turnaje na MR 2021.

Tato kvalifikace bude určena pro 8 hráčů s nejvyšším ratingem, kteří se utkají KO systémem, přičemž zahraničním hráčům bude v tomto turnaji zamezeno být v top-skupině. Vzhledem k tomu, že bude klání o právo reprezentovat Česko na KPMC, součástí kvalifikace na MR, dojde k drobné úpravě: nasazení pro první kolo bude 1-5, 2-6, 3-7, 4-8. Vše ostatní bude v souladu s původním plánem (tj. druhé kolo: 1/5-4/8, 2/6-3/7). Zůstává rovněž finanční ocenění pro hráče na 1. a 2. místě v hodnotě 3.000 Kč a hráče na 3. a 4. místě v hodnotě 1.000 Kč, které věnuje Pagoda. Všechny, kterých se tato změna dotkla, ale i ostatní srdečně zveme k účasti na náhradní kvalifikaci a žádáme o shovívavost nad nečekanou změnou.

Aktualizované propozice

Průběžné výsledky