Tento víkend naplno odstartuje goistická sezóna. Po párovém mistrovství republiky o uplynulém víkendu se po tříleté pauze hlásí již téměř legendární turnaj v Olomouci, který oslaví 30. ročník. Zároveň se jedná o první kvalifikaci na MR. A když k tomu připočteme výhodnou polohu, není překvapením, že přihlášeno je téměř osm desítek hráčů.

Než však z tiskárny organizátorů vyjede první pairing, je potřeba připomenout důležitou věc – členské příspěvky. Jste-li český hráč silnější než 10. kjú, budete bez jejich zaplacení mít o 150 Kč dražší startovné. A pomýšlíte-li na zisk kvalifikačních bodů na MR, pak bez zaplacených příspěvků na ně pomýšlet nemusíte. Jak praví pravidla schválená valnou hromadou – žádné nedostanete. Naopak zaplacením členských příspěvků získáte nejen mnoho dalších výhod, ale hlavně dobrý pocit, že jste pomohli českému go.

Doporučujeme si příspěvky zaplatit předem. Kompletní informace o příspěvcích naleznete zde, k zaplacení je pak možné mj. využít platební bránu ČAGo, která umožňuje platbu kartou, přes QR kód atd.

Přenosy z první desky turnaje můžete sledovat na serveru z KGS pod účtem Olomouc01.

Konečné výsledky