Zdravíme všechny přátele hry go!

V tomto článku bychom Vám rádi představili novou celoroční soutěž, kterou organizuje Lukáš Podpěra pod záštitou ČAGo: Českou ligu družstev.

Ve zkratce jde o následující: vytvoříte tým šesti až deseti hráčů z Vašeho klubu a jednou za čas zvolíte čtyři hráče, kteří sehrají utkání na internetu proti jinému klubu. Hrát se bude vždy ve středu od 20h na KGS serveru. Kolo není možné odehrát v jiném termínu. Lze očekávat tempo jedno kolo měsíčně (závisí na počtu týmů). Následně čtyři nejlepší týmy sehrají live finále.

Podrobná pravidla najdete zde. Registrace týmu do 2. září 2018!

Hodnocení redakce (O. K.):

Osobně v této události vidím veliký zabavný potenciál. Nemožnost odehrát partii v jiný termín způsobí to, že mnohdy nejsilnější hráči nebudou moci nastoupit, a tak i nefavorizovaný tým bude mít šanci. Také je prima, že když se v hrací středu připojíte na KGS, tak budete moci sledovat spoustu partii a fandit Vašim kamarádům. Tato akce je inspirována Bundesligou a PGETC (ME týmů). Za sebe můžu říci, že partie za tým si užívám ještě mnohonásobně více, než když hraji sám za sebe. Tlak, zábava, nervozita.. vše je umocněno a vřele doporučuji vyzkoušet!