Připomínáme, že již tuto středu a čtvrtek se bude konat školení rozhodčích. Uvažujete-li o tom, že se zúčastníte, prosíme, zaregistrujte se co nejdříve.

Těm, co jsou zaregistrovaní, dnes večer přišel email s odkazem do aplikace Google Meet, přes kterou se školení bude konat. Pokud vám odkaz nepřišel, kontaktujte mě prosím na grosser@goweb.cz. V případě problémů s připojením mě můžete kontaktovat na tel. 737 206 003.

 


Po mnoha a mnoha letech se letos Česká asociace go rozhodla uspořádat školení rozhodčích. Jak známo, vyškoleného nehrajícího sudího má podle soutěžního řádu mít každý turnaj pořádaný pod hlavičkou ČAGo. Některé kluby s tím ale měly už problém, protože poslední školení u nás proběhlo v roce 2011. Poté se bylo možné vyškolit už pouze v rámci seminářů EGF.

Protože go-ový kalendář je značně zaplněn, školení se bude konat online ve všední dny – konkrétně ve středu 15. března a ve čtvrtek 16. března, v obou případech od 19.00 hodin.

Školiteli budou Aleš Cieplý (rozhodčí EGF, člen ratingové komise EGF) a Michal Timko (rozhodčí EGF, člen turnajové a pravidlové komise EGF)

Školení je určeno nejen novým zájemcům o práci rozhodčího, ale je také doporučeno stávajícím rozhodčím k prohloubení kvalifikace a k získání aktuálních poznatků.

Informace naleznete zde. Zaregistrovat se můžete přes online formulář v turnajovém kalendáři.

Foto: By Steindy (talk) 11:44, 19 June 2011 (UTC) – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=15554593